MENIU

Bebeluș găsit mort cu urme de sânge la nas, anchetă uriașă

Un bebeluș de doar 3 luni a fost găsit fără suflare de părinții lui în această dimineață. Copilul avea urme de sânge la nas. Oamenii legii au demarat o anchetă. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, Cătălina Păduraru, a oferit, într-o intervenție la Realitatea Plus, detalii suplimentare despre acest caz:

„Azi dimineață, în jurul orei 6 poliții din cadrul poliției orașului Comănești au fost sesizați prin 112 de către serviciul de ambulanță din localitate despre faptul că un bebeluș de trei luni a fost găsit decedat în locuință. Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat, din păcate, că sesizarea se confirmă. Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării autopsiei.”

Polițiștii au deschis o anchetă penală

„Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai informat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Părinții au afirmat faptul că aseară au dormit în același pat cu bebelușul iar dimineață au constatat că acesta era decedat.

Toate detaliile se vor stabili pe cale de anchetă. Polițiștii continuă verificările.

 

Mai multe articole despre:
bebelus ambulanta IPJ Bacău