MENIU

BCR are la vânzare 1.150 de apartamente şi 870 de case. VEZI PREŢURILE

<p>Dai casa şi scapi de datorii!</p>

BCR, cea mai mare bancă de pe piaţă, a acumulat un portofoliu impresionant de active imobiliare pe care încearcă să le vândă pentru a recupera banii împrumutaţi clienţilor care nu mai pot să plătească ratele: peste 1.150 de apartamente sunt listate pe site-ul specializat al băncii, în clădiri mai vechi sau mai noi, în oraşe mari, dar şi în comune, în toate judeţele ţării.

Preţurile merg de la câteva zeci de mii de lei până la un milion de lei şi mai bine în Bucureşti, potrivit zf.ro.

Banca afişează preţuri în lei după decizia din toamna lui 2012 de a vinde numai credite în moneda naţională clienţilor persoane fizice.

Un apartament cu trei camere situat în Bucureşti pe Şoseaua Ştefan cel Mare este scos la vânzare pentru 275.500 de lei, în timp ce un apartament tot de trei camere din Cluj Napoca costă aproape 300.000 de lei.

La categorie case, preţul mediu trece de 500.000 de lei în funcţie şi de suprafeţele de teren aferente. O casă din sectorul 3 al Bucureştiului, cu suprafaţa utilă de 63 mp, costă 504.000 lei. La Braşov, o casă din centrul civic cu şase camere este scoasă la vânzare pentru 690.000 de lei.

VEZI AICI LISTA locuinţelor scoase la vânzare de BCR

Mai multe articole despre:
BCR imobiliare locuinţe