MENIU

BBC scrie despre protestatarii patrupezi de la București

Câine protestatar

BBC a publicat, duminică, povestea patrupedelor simpatice care sunt și ele unul dintre simbolurile manifestațiilor de amploare din țara noastră.

Protestele din ultima vreme din România nu doar că au trezit în noi spiritul civic și dorință de dreptate, dar au și arătat că suntem capabili de ironii fine. BBC a publicat, duminică, povestea patrupedelor simpatice care sunt și ele unul dintre simbolurile manifestațiilor de amploare din țara noastră.

"Cum au fost implicați câinii în politică"-așa începe clipul realizat de postul de televiziune britanic.

BBC amintește că, de aproape două săptămâni, românii protestează masiv în stradă, dar și în mediul online, față de măsurile Guvernului PSD-ist condus de Sorin Grindeanu, care slăbesc luptă anti-corupție.

"Însă, cumva, câinii au ajuns să fie miezul manifestațiilor", continuă BBC.

Sursa citată arată că totul a pornit de la o informație distribuită de o parte din mass-media potrivit căreia protestatarii ar fi fost plătiți că să iasă în stradă. Iar dacă aveai și un animal cu ține, ai fi primit mai mulți bani.

Ca urmare a acestor informatii catalogate drept false de protestatari, si mai multi romani au venit cu cainii in strada si au ironizat situatia, scrie ziare.com.

Mai multe articole despre:
proteste Piaţa Victoriei