MENIU

Bătrână de 80 de ani, din București, păcălită că va deveni fotomodel. A pierdut o sumă uriașă

Sursa foto: Poliția Română

O femeie în vârstă de 80 de ani, din București a fost păcălită că va ajunge fotomodel și că ar putea defila pe podiumurile din Paris și Dubai. Femeia a pierdut în doi ani aproape 35.000 de euro.

În vara anului 2019 a fost abordată în Piața Romană de o femeie care a pretins că reprezintă o agenție ce se ocupă cu reclame pentru produse cosmetice și care a invitat-o la studio, susținând că este foarte fotogenică, potrivit stiri.tvr.ro.

La început nu a plătit nimic, dar le-a menționat escrocilor că deține 40.000 de euro. Din acel moment i-au fost cerute diverse sume de bani. Totul a durat doi ani, timp în care a fost mințită că nu poate să lucreze fiindcă nu apar contracte din cauza pandemei.

„Odată 16.000 de lei, odată 27.000, 50.000, pe urmă se axase pe 16.000. În decembrie i-am dat 16.000 de lei și în ianuarie mi-a cerut încă 16.000 de lei și zicea că sunt contractele și hainele care ți s-au dat și cutare și eu atunci am zis: "Băi, asta e escroacă, nu-i mai da". În fotografii sunt rochii lucrate în casă. Îmi aparțin”, a declarat bătrâna pentru sursa citată.

Când a devenit clar că a căzut pradă unei înșelătorii, femeia s-a adresat poliției.

„Au strâns mai multe informații și a fost realizat un flagrant în care persoana a fost identificată exact în momentul în care primea suma de 14.900 de lei în contul serviciilor de care ar fi urmat să beneficieze persoana vătămată”, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Femeia a mărturisit că spera să ajungă să defileze în Paris și Dubai și că le-a povestit inclusiv vecinilor despre asta.

Mai multe articole despre:
batrana pacalita bucuresti fotomodel