MENIU

Bătrână bolnavă, ignorată la urgenţă: "Este o boschetăriță. Mă ocup de ea când şi dacă am timp"

Bătrână bolnavă, ignorată în spital
<p>Bătr&acirc;nă bolnavă, ignorată &icirc;n spital</p>
<p>Bătr&acirc;nă bolnavă, ignorată &icirc;n spital</p>

Imagini emoționante cu o bătrână bolnavă care așteaptă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Ploiești au devenit virale pe internet. Femeia care a postat fotografiile susține că bătrâna ar fi fost ignorată ore în șir de medici, iar în cele din urmă a fost și umilită de doctorul care ar fi trebuit s-o îngrijească.

În postarea de pe Facebook, femeia povestește că bătrâna adusă cu ambulanța a fost lăsat ore în șir în sala de așteptare fără să i se acorde atenție. Pentru că li s-a făcut milă de ea, câțiva tineri i-au dat o banană și i-au cumpărat apă. După cinci ore, bătrâna este dusă la medic de către infirmieră. După nici 10 minute însă, aceasta este adusă înapoi să aștepte.

Mai grav, medicul de la urgențe o umilește. Acesta i-ar fi spus asistentei că "este o boschetăriță și se va ocupa de ea când și dacă o să aibă timp", susține femeia în postarea de pe facebook.

Contactat telefonic de jurnaliștii din presa locală, managerul spitalului a declarat că nu are toate elementele pentru a da o explicaţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat. 

Sursa foto

Mai multe articole despre:
Ploieşti spital urgenţă