MENIU

Bătaie în trafic, la Timişoara. S-au luat la harţă, după ce un şofer a acordat prioritate

<p>Bătaie &icirc;n trafic, la Timişoara. S-au luat la harţă, după ce un şofer a acordat prioritate</p>

Incident violent în trafic, la Timișoara. Doi șoferi s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei nu i-a acordat prioritate celuilalt. Încăierarea a fost întreruptă de o patrulă de jandarmi aflată în zonă.

Cei doi bărbați s-au încăierat joi dimineață, pe strada Cerna din Timișoara.în momentul în care un echipaj de jandarmi i-a văzut și a intervenit. La vederea oamenilor de ordine, unul dintre șoferi, un tânăr de 25 de ani, le-a cerut ajutorul și le-a spus că celălalt, în vârstă de 31 de ani, nu i-ar fi acordat prioritate.

„Echipajul de jandarmi a verificat cele petrecute atât din relatările martorilor, cât şi ale persoanelor implicate. Având o atitudine sfidătoare faţă de forţele de ordine în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, F.D. a refuzat acest lucru şi a întors spatele jandarmilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie arondată teritorial, împreună cu celălalt tânăr, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”, transmit jandarmii timișoreni.

Sursa: tion.ro

Mai multe articole despre:
Timişoara soferi bătaie în trafic