MENIU

Bătaie generală la festivalul UNTOLD, la concertul lui David Guetta

Sursa foto: Captură video

O bătaie în toată regula a izbucnit în mijlocul mulțimii la festivalul Untold. Mai mulți tineri au început să se lovească între ei, iar cei din jur au reușit cu greu să îi despartă. 

Chiar în fața scenei unde a cântat David Guetta, o bătaie în toată regula a izbucnit între mai mulți tineri. În imaginile surprinse se vede cum tinerii se înghesuie și încep să se lovească. Ceilalți participanți au aplanat cu greu conflictul. Din fericire, nimeni nu an fost rănit.

La festivalul de muzică de pe Cluj Arena au fost 100 de mii de petrecăreți în cea de-a treia noapte a festivalului, care au dansat pana în zori. Oamenii au cântat în prima parte a serii cu ”veteranii de la BUG Mafia”.

Nu s-a dansat doar în arenă, ci şi într-un tramvai transformat în discotecă în aer liber de organizatori.

Ministrul de Interne, Lucian Bode și primarul Clujului, Emil Boc, au făcut baie de mulțime la UNTOLD. Cei doi și-au făcut poze alături de participanți și au mulțumit angajaților din MAI care se ocupă de eveniment. La festivalul de muzică de pe Cluj Arena au fost 100 de mii de petrecăreți în cea de-a treia noapte a festivalului, care au dansat pana în zori.

Mai multe articole despre:
bataie untold