MENIU

Bătaie generală între 90 de români la un loc de joacă, în Germania. De la ce a pornit scandalul

Sursa foto: Pixabay

Scene șocante au avut loc la un loc de joacă din Germania. Protagoniștii scandalului care s-a iscat din senin au fost 90 de români care s-au îmbrâncit, insultat și bătut. Încăierarea a pus pe jar forțele de ordine. Scandalul a fost declanșat de o dispută verbală.

În urma incidentului, poliția germană investighează 6 suspecți, cu vârste cuprinde între 12 și 42 de ani. Poliția a fost sesizată la numărul unic de urgențe, marți, 4 octombrie, în jurul orei 18:40, cu privire la un incident violent izbucnit la un loc de joacă, în care erau implicate 20 de persoane.

Dar, în numai câteva minute, grupul s-a extins, astfel că la sosirea echipajelor de poliției era de 90 de persoane, potrivit waz.de.

Un tânăr de 20 de ani care făcea un live video de pe terenul de joacă a fost insultat în timp ce filma, ceea ce a dus la o reacție în lanț cu insulte și îmbrânceli între mai multe persoane aflate în zona respectivă.

O tânără de 20 de ani, care dorea să aplaneze disputa, a fost bătută și a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost dusă cu ambulanța la spital.

Conform unor surse, poliția investighează șase suspecți de 12, 13, 14, 20 și 42 de ani pentru producere de pagube materiale.

Mai multe articole despre:
bataie germania scandal