MENIU

Bătaie de joc. A sunat de cinci ori la 112 pentru a anunța o falsă răpire

A sunat de cinci ori la numărul de urgențe 112 pentru a anunța o falsă răpire. Este vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna hunedoreană Bucureșci, scrie realitateadehunedoara.net

Astăzi, în jurul orei 13.00, Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 a fost sesizat, prin cinci apeluri telefonice de către o persoană, un cioban (FOTO) care a reclamat faptul a fost „răpit” de către persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină împotriva voinței sale, fiind legat la ochi.

„Apelantul (care și-a declinat o identitate falsă) a precizat ca a fost luat de pe o stradă din municipiul Hunedoara și este dus către punctul de frontieră Nădlac. Imediat, s-au declanșat activități specifice în astfel de cazuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Biroului de Analiză a Informațiilor Hunedoara, în urma cercetărilor reușind, în scurt timp, să identifice apelantul”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

După verificările specifice, oamenii legii l-au identificat pe cel care a abuzat de numărul de urgențe. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucureșci și a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri, după ce a fost localizat pe un deal (cu oile, fiind cioban) în afara municipiului Deva.

„Bărbatul (care a recunoscut ca a consumat băuturi alcoolice) a declarat ca cele reclamate cu ocazia apelurilor telefonice nu corespund realității. Față de bărbat urmează a fi luate măsuri legale”, mai arată IPJ Hunedoara.

Mai multe articole despre:
apel fals 112