MENIU

Bătaie cu repetiţie, la Cluj. De ce a fost bătut un bărbat de acelaşi agresor: "Nu mai era aşa beat"

<p>Femeia, bătută de un interlop &icirc;ntr-un bar din Straja. Cine este agresorul</p>

Bătut din nou, după trei săptămâni, de către acelaşi bărbat, pentru că a refuzat să-şi retragă plângerea penală pentru prima agresiune. Incidentul a avut loc duminică, în comuna clujeană Jucu.

Aurel Moldovan, un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Jucu, a mai fost bătut, pe 21 iulie, de către consăteanul său, I. J.. Atunci, beat fiind, acesta îşi snopise fata şi soţia, după care şi-a revărsat furia şi asupra lui Moldovan, aruncându-l pe acesta sub o maşină, pe drumul european. Din fericire, omul a fost tras în ultima clipă din faţa unei maşini de către un tânăr, care venea şi el pe marginea şoselei. După acest incident, Moldovan a înaintat plângere penală la poliţie pe numele lui J., însă acesta nu s-a împăcat cu gestul victimei sale (n.r. - de altfel, din surse judiciare aflăm că nici fiica lui nu şi-a retras-o, după ce a fost cotonogită de către el).

Povesteşte bărbatul, pe culoarele IML Cluj, având acum mâna bandajată, după ce de data trecută acesta fusese lovit doar în zona capului: "Nu era atât de beat ca la fosta agresiune, mergea destul de drept, dar a venit la mine insistând să-mi retrag plângerea înaintată după evenimentul de luna trecută. M-a prins chiar în grădina mea din Jucu-Herghelie, aflată la drumul principal şi m-a ameninţat că-mi ia gâtul şi mă bate dacă nu fac ce mi-a poruncit." De data aceasta agresorul a luat o piatră de jos, cu care a vrut să-l lovească în cap, dar Moldovan s-a apărat şi a fost lovit doar în mână cu ea. "Dacă mă ruga frumos să-l iert pentru gestul său din trecut, poate că-l iertam, dar n-am putut să suport să mă ameninţe. Aşa că am să-i mai fac o plângere, pentru ce mi-a făcut acum ", arată mai departe victima.

După ce l-au consultat, medicii de la IML Cluj i-au eliberat bărbatului un certificat medico-legal în care îi recomandă, acum, la cea de-a doua bătaie încasată, trei zile de îngrijiri medicale, scrie ziuadecj.ro.

Mai multe articole despre:
Cluj Agresor jucu bătaie cu repetiţie