MENIU

Bătaie cu pumnii și picioarele între doi elevi ai unui liceu din Timiș, chiar în sala de clasă. Poliția s-a sesizat din oficu: imagini halucinante

Bătaie cu pumnii și picioarele între doi elevi ai unui liceu din județul Timiș, chiar în sala de clasă/ Foto: Inquam Photos

Scene violente într-un liceu din județul Timiș. Doi elevi au fost surprinși în timp ce își împărțeau pumni și picioare chiar în sala de curs. Poliția s-a sesizat din oficiu după ce imaginile au apărut în spațiul public. Pentru moment nu se cunosc motivele de la care ar fi pornit conflictul.

Scenele violente au fost surprinse între doi elevi ai unui liceu din județul Timiș. Vorbim despre doi copii, un băiat și o fată, ce pot fi văzuți cum se aleargă pe bănci, după care trec direct la lovituri cu pumnii și picioarele, relatează Timiș Online.

Bătaie între elevi, la o școală de lângă București. Profesorii sunt îngroziți și spun că le e teamă să mai intervină

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc miercuri, 22 mai, la Liceul Teoretic Gătaia. În tot acest timp, o parte dintre colegii celor doi țipau îngroziți, în timp ce alții îi aplaudau și încurajau.

Poliția s-a autosesizat în urma apariției acestui articol și desfășoară cercetări.

„La data de 22 mai, polițiștii orașului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Timiș.

Bătaie generalizată, în fața unui liceu din Bârlad. Două eleve s-au păruit, iar mai apoi au început și mamele să-și împartă palme VIDEO

O reacție a venit ulterior și din partea Inspectorului Școlar general al Timișului.

Anchetă într-o școală din Lugoj după ce trei elevi s-au filmat în timp ce trag pe nas o pastilă sfărâmată. Ce au descoperit polițiștii

„Am fost anunțați de colegii inspectori de sector. Aceștia au vorbit cu d-na director. Incidentul s-a întâmplat miercuri. Directoarea a anunțat imediat părinții, poliția din Gătaia, care a luat legătura cu Biroul de siguranță școlară. Acum sunt la poliția din Gătaia convocați toți, inclusiv doamna director”, a declarat pentru Tion Aura Danielescu, inspectorul școlar general al Timișului.

Până în momentul publicării acestei știri, conducerea instituției de învățământ nu a putut fi contactată pentru a oferi detalii despre incident, mai arată sursa citată.