MENIU

Bătaie cu bâte și topoare în plină stradă: 4 oameni au ajuns la spital. Unde s-au petrecut cumplitele scene

Anchetă poliție / Foto: Inquam Photos

Bătaie uriașă în stradă în Calvini, județul Buzău. Patru persoane au ajuns la spital în urma loviturilor extrem de grave și trei bărbați au fost arestați. Și la Șimleu Silvaniei mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bâte și topoare după ce nu s-au înțeles din cauza unei case scoase la vânzare. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Scandalul a început după mai multe schimburi de replici. Potrivit anchetatorilor, între mai multe clanuri de romi au existat niște neînțelegeri. La o fracțiune de secundă, totul a escaladat și indivizii au început să se bată. Patru persoane au ajuns de urgență la spital iar trei indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Și la Șimleu Silvaniei, oamenii au ieșit din case la miezul nopții cu bâte, topoare și pietre pentru a-și face singuri dreptate după ce nu s-au înțeles pe o casă pusă la vânzare.

Vecinii sunt cei care au alertat autoritățile după ce urletele care au cuprins tot cartierul i-au trezit din somn. A fost nevoie de intervenția unor trupe speciale pentru a despărți cele două tabere. Până în acest moment au fost identificate 8 persoane, însă cercetările continuă. 

Mai multe articole despre:
bataie bate si topoare bataie strada spital