MENIU

Bătaie cu bâte într-o primărie din Bistrița-Năsăud. Edil căutat cu lopata, 5 persoane s-au ales cu răni grave

Sursa foto: bistriteanul.ro

Scene șocante au avut loc într-o primărie din Bistrița-Năsăud. Mai mulți indivizi au intrat cu forța în instituție și au lovit în cine au nimerit, cu lopeți și bâte. Mai mult, bătaia a continuat inclusiv afară. Cinci persoane s-au ales cu răni grave. Întregul scandal ar fi izbucnit după ce agresorii nu au primit ajutorul primarului.

Mai multi bărbaţi au intrat în primăria comunei Șieuț, înarmaţi cu lopeţi şi bâte, şi au început să lovească in stânga şi-n dreapta. Bătăușii au filmat întreaga scenă și au postat-o apoi pe Facebook.

Grupul de scandalagii ar fi din Republica Moldova. Aceștia ar fi fost ajutați cu diferite ocazii de primarul localității, însă la primul refuz, bărbații și-au ieșit din minți. Dar, la momentul atacului, edilul nu se afla în instituție.

Cinci dintre agresori au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 19 decembrie a.c., a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în proximitatea unei instituții publice din localitatea Șieuț, a izbucnit un scandal, fiind implicate mai multe persoane. Au intervenit pentru aplanarea acestuia luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, fiind identificate persoanele implicate, respectiv zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu și șapte localnici. În urma intervenției și verificărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional. În prezent aceștia se află în arestul IPJ. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 20 decembrie, vor fi prezentați parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița", au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole despre:
bataie primarie bistrita nasaud