MENIU

BĂSESCU ŞI PONTA, prima întâlnire din campania electorală. GESTUL INCREDIBIL al lui Băsescu

BĂSESCU ŞI PONTA, prima întâlnire din campania electorală. GESTUL INCREDIBIL al lui Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, alături de mai mulţi miniştri, participă, sâmbătă, la Carei, la manifestările de Ziua Armatei Române, la sosirea la ceremonie preşedintele dând mâna doar cu reprezentanţii Armatei, dar nu şi cu premierul şi cu membrii Guvernului.

La ceremoniile de la Carei organizate de Ziua Armatei au ajuns, în jurul orei 11.00, premierul Victor Ponta, împreună cu mai mulţi miniştri, între care vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Apărării, Mircea Duşă, ministrul de Externe, Titus Corlăţean, Nicolae Bănicioiu.

Ulterior, la ceremonie, care a început la ora 11.00, a ajuns şi preşedintele Traian Băsescu. Acesta a mers şi a dat mâna cu autorităţile locale prezente şi cu reprezentanţii Armatei, care i-au prezentat onorul, dar nu şi cu premierul Victor Ponta şi cu membrii Guvernului, potrivit mediafax.ro.

Prezenţa premierului la evenimentele de la Carei era cunoscută de la jumătatea acestei săptămâni, în timp ce şeful statului şi-a anunţat participarea la eveniment sâmbătă, cu puţin timp înainte de începerea manifestărilor.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu Victor Ponta întâlnire premier