MENIU

Băsescu: Ordonanța pentru organizarea ASF, făcută pentru a satisface nevoile clientelei de acolo

Băsescu: Ordonanța pentru organizarea ASF, făcută pentru a satisface nevoile clientelei de acolo / Foto: MEDIAFAX

TRAIAN BĂSESCU. Președintele TRAIAN BĂSESCU a declarat, marți seară, că ordonanța de urgență pentru organizarea Autorității de Supraveghere Fiscală a fost făcută ''de azi pe mâine'', pentru a satisface nevoile clientelei de acolo.

TRAIAN BĂSESCU. "În tandemul Chițoiu-soția lui Chițoiu, s-a făcut de azi pe mâine o ordonanță de urgență pentru a satisface nevoile clientelei de la Autoritatea de Supraveghere Fiscală. Ați văzut ce incubator e acolo, la ASF, toți demnitarii cu nevestele acolo, parlamentarii, să scoți într-o noapte ordonanță de urgență... premierul României va putea să susțină vreodată că nu a știut pentru ce e? Nu o să-l creadă nimeni pentru că e ca în marțea neagră, nu poți să lucrezi noaptea o ordonanță de urgență și a doua zi, nedistribuită la ceilalți miniștri să o adopți", a spus TRAIAN BĂSESCU, la B1 TV.

Președintele TRAIAN BĂSESCU a adăugat că, pentru hotărârea de Guvern prin care s-au șters datoriile KazMunaiGaz care a dus la o pierdere pentru statul român de 400 de milioane de dolari, miniștrii Justiției și Finanțelor, ca și premierul, trebuie să dea socoteală mai devreme sau mai târziu.

"A încercat în stilul lui (n.r.—premierul) și asta e probă de corupție, să facă legea în Parlament, era neconstituțională, i-am atacat-o la Parlament și până la urmă și-a asumat-o prin hotărâre de Guvern. Cu privire la hotărârile de Guvern se spune că Guvernul răspunde în solidar, dar cel puțin ministrul de Finanțe, ministrul Justiției și cu primul ministru, mai devreme sau mai târziu, vor trebui să dea socoteală", a menționat TRAIAN BĂSESCU.