MENIU

Băsescu o desfiinţează pe Dăncilă, după ce s-a făcut de râs în faţa lui Juncker

Fostul preşedintre Traian Băsescu o desfiinţează pe Viorica Dăncilă, după ce sefa guvernulu n-a ajuns la eroport, pentru întâlnirea cu preşedintrele Consiliului Europei, Jean-Claude Juncker. Băsescu este de părere că situaţia jenantă putea fi evitată dacă premierul n-ar fi renunţat la paza SPP.

”SPP-ului i se subordonează toate instituțiile statului când efectuează o misiune, de la SRI la Jandarmerie. Când vine un demnitar în România, că e Trump sau Juncker, e contactat SPP, nu altă instituție. SPP a știut ora la care sosește avionul. Dacă Dăncilă avea protecție SPP, ținea avionul în aer până ajungea ea la aeroport. Jandarmeria, dacă a însoțit-o pe Viorica Dăncilă, trebuia să informeze SPP că va întârzia, a explicat fostul şef al statluiu, la postul public de televiziune.

"Juncker trebuia să facă o întâlnire cu Dăncilă la Palatul Victoria, de jumătate de oră, nu de un sfert de oră, pe aeroport. Dar scrisoarea idioată pe care ea i-a trimis-o l-a făcut să recurgă la așa ceva.”, a mai comentat Traian Băsescu, la TVR.

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă