MENIU

Barem istorie BAC 2018 - Tactica de punctaj maxim la subiectul 3

Barem istorie BAC 2018 - Ceausescu
<p>Subiecte BAC 2018 Matematica si Istorie</p>
<p>Subiecte BAC 2018 Matematica si Istorie</p>

Barem istorie BAC 2018 - subiectul 3 a dat cele mai mari bătăi de cap elevilor care au dat examen la istorie.

Barem istorie BAC 2018. Un utilizator cu numele Emilian a publicat printre primii ce s-a dat la istorie la BAC 2018.

”A picat totalitarismul postbelic în România și Europa. Ideologii, practici, România în timpul Războiului Rece, relațiile internaționale ale României în perioada National-Comunistă”, a scris el pe Reddit.

Baremul la istorie la BAC 2018 apare la ora 15 pe edu.ro, dar realitatea.net îți arată ce ar fi trebuit să scrii pentru a lua punctaj maxim, 30 de puncte, la acest subiect.

UPDATE: Barem istorie BAC 2018 este publicat online de edu.ro. Iată-l mai jos:



UPDATE: Subiecte istorie BAC 2018 - Iată foile:



Barem istorie BAC 2018 - Respectarea cronologiei, cruciala!

Pentru punctaj maxim, elevii care au dat BAC 2018 la istorie ar fi trebuit să vorbească mai întâi de perioada Dej și apoi de perioada Ceaușescu.

De asemenea, pentru a îndeplini barem istorie BAC 2018, ei ar fi trebuit să explice contextul european al ”sosirii” comunismului în România. Ideologiile și practicile totalitariste din România comunistă trebuiau punctate, iar la capitolul relații internaționala se urmărea buna explicare a relației România - URSS, dar și distanțarea vestului de problema românească.

Barem istorie BAC 2018 - Contestațiile, ultima șansă

La BAC 2018 istorie, elevii primesc 3 subiecte, potrivit modelelor publicate pe siteul oficial al Ministerului Educației, subiecte.edu.ro. La acest link sunt listate toate modelele de subiecte pentru BAC 2018; la română, matematică, istorie, geografie, biologie (anatomie și biologie vegetală), chimie (organică și anorganică), fizică, informatică, socio-umane (economie, logică, filosofie, psihologie).

BAC 2018 istorie. Subiecte: totalitarism la 3. România Mare și domnitori, la 1 și 2

Fiecare dintre subiectele de la BAC 2018 istorie sunt notate cu 30 de puncte. 10 puncte sunt oferite din oficiu. De regulă, cel mai greu dintre subiectele la BAC 2018 matematică este cel de-al treilea. De exemplu, în modelul de subiect de pe subiecte.edu.ro, la subiectul 3 este un eseu despre spațiul românesc la sfârșit de secol XIX și început de secol XX.

Dacă la primele 2 subiecte la istorie de la BAC 2018 sunt cerințe ce pornesc de la texte la prima vedere, la subiectul 3 este un eseu.