MENIU

Bărbatul împușcat în mașină, în Vrancea! Atac mafiot, reglare de conturi?

În această seară, la Slobozia Ciorăști a fost găsit un bărbat rănit, într-o mașină. Cadrele medicale efectuează manevre de resuscitare, iar polițiștii au demarat cercetările. Se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi.

Comunicatul IPJ Vrancea cu privire la evenimentul din această seară, de la Slobozia Ciorăști:

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani. Polițiștii IPJ Vrancea efectuează cercetarea la fața locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la activități participă și polițiști ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române.

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care această persoană a fost rănită. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost găsit împușcat, în mașină, pe drumul județean spre Slobozia Ciorăști. Oamenii legii au început să caute posibili autori și au instituit patrule și filtre de control, scrie Realitatea de Vrancea.

Se pare că ar fi vorba de o reglare de conturi. Persoane necunoscute l-au oprit pe drumul spre casă, spre Slobozia Ciorăști, și i-au tamponat mașina (Mercedes). Apoi l-ar fi împușcat și au dispărut, ca în filmele cu mafioți. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, dar fără rezultat. La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, inclusiv șeful IPJ Vrancea, Remus Nica. S-au instituit filtre pe drumurile din județ pentru a identifica mașina care a avariat autoturismul victimei. Bărbatul mort avea 61 de ani. Se pare că, între timp, s-a găsit abandonat un SUV Suzuki Vitara, avariat, destul de aproape de locul evenimentului.

Comunicatul Poliției cu privire la evenimentul de la Slobozia Ciorăști

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat într-un autoturism, pe DJ 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui bărbat, de 61 de ani. Polițiștii IPJ Vrancea efectuează cercetarea la fața locului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, la activități participă și polițiști ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române. (IPJ Vrancea)