MENIU

Șoferul fugărit de poliție pe DN1 pentru că furase o mașină a fost arestat. Bărbatul este recidivist - ce a mai făcut înainte

Bărbatul fugărit de poliție pe DN1 pentru că furase o mașină este recidivist

Apar noi informații în cazul bărbatului care a fost protagonistul unei adevărate curse ca-n filme pe DN1, cu poliția pe urmele său. Surse Realitatea Plus au dezvăluit că bărbatul era deja client al polițiștilor, pentru pătrunderea prin efracție în curtea Palatului Parlamentului.

Individul care a furat ieri o mașină este recidivist. Bărbatul se afla sub control judiciar în momentul în care a furat o mașină din parcarea mall-ului din zona de nord a Capitalei.

Măsura controlui judiciar a fost impusă pentru că, în urmă cu doar câteva zile, pe 21 septembrie, acesta a pătruns în curtea Palatului Parlamentului

Pe data de 21.09.2023, în jurul orei 16:00, bărbatul  a pătruns în curtea Palatului Parlamentului, a parcat autoturismul marca Volkswagen Touareg, de culoare gri, după care s-a deplasat pedestru către punctul de acces în clădirea Palatul Parlamentului, unde a forțat dispozitivul de securitate de la intrare și a pătruns fără drept în sediul Palatului Parlamentului, situat în str. Izvor, nr. 2-4, sector 5, Buurești, urcând scările la nivelul S1 al clădirii, unde a fost oprit de către lucrători din cadrul S.P.P. și Jandarmeriei Române.