MENIU

Bărbatul fără adăpost care uimeşte întreaga lume: cum arată locul pe care îl numeşte "ACASĂ"

Un bărbat fără adăpost a reuşit să transforme complet locul pe care el îl numeşte "acasă". Şi, spre surprinderea multora, folosind doar lucruri aruncate de alţii, bărbatul are toaletă, un pat de mijloc, canapele şi scaune, dar şi un jacuzzi.

Ceola Waddell Jr are 59 de ani şi s-a mutat sub un pod al unei autostrăzi din SUA acum şase luni. Fără adăpost, dar cu vise mari, bărbatul a reuşit să transforme complet locul în care şi-a găsit adăpost. El a căutat obiecte de mobilier pe care alţii le-au aruncat şi, în scurt timp, şi-a mobilat locul pe care îl numeşte "acasă" aşa cum îşi dorea: Wadell Jr. are  un frigider, un pat dublu, canapele şi scaune, câteva scaune de toaletă şi chiar şi o cameră "pentru oaspeţi". Din adăpost nu lipsesc două jacuzzi-uri.

Bărbatul a reuşit chiar să îşi închirieze camera "pentru oaspeţi" şi un cort altor persoane fără adăpost, pentru 25 de dolari pe săptămână.

Locul pe care l-a amenajat a devenit faimos după ce bărbatul i-a făcut o prezentare pe Facebook.

Bărbatul, fost muzician, a locuit alături de iubita sa timp de mai bine de un deceniu, dar şi-a pierdut casa după ce aceasta a murit.

Când autorităţile i-au distrus adăpostul, Wadell Jr. l-a reconstruit, pur şi simplu: "Refuz să las autorităţile să îmi spună că dacă nu am casă, ar trebui să dorm pe cartoane". 

Mai multe articole despre:
adăpost om fara adapost Ceola Waddell Jr