MENIU

Bătăușul primarului din Mioveni a scăpat de arest

Mașina poliției

Bărbatul care l-a agresat pe primarul din Mioveni, chiar în biroul acestuia, a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile. Este vorba de Stelică Crăciun, în vârstă de 55 de ani, despre care presa locală susține că ar fi membru al lumii interlope. 

Primarul Ion Georgescu a declarat sâmbătă seară, în emisiunea "100%" de la Realitatea Plus că Stelică Crăciun a fost cel care ar fi condus ostilitățile, după ce a intrat la el în birou, împreună cu o altă persoană, înjurându-i pe el şi pe un fost comisar.

Agresorul a fost reţinut, sâmbătă dimineaţă, iar alte 2 două persoane au fost duse la Poliţie, după ce l-ar fi agresat pe edilul din Mioveni, Ion Georgescu.

Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă după ce primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost agresat fizic chiar în biroul său din sediul Primăriei. În noaptea de vineri spre sâmbătă.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că unul dintre bărbaţii acuzaţi că l-au agresat pe edilul Ion Georgescu este un membru al lumii interlope, Stelică Crăciun, în timp ce al doilea este un afacerist, patronul unui local din Piteşti.