MENIU

Bărbatul care a răpit un băiețel, în Focșani, era eliberat din pușcărie prin recursul compensatoriu

Bărbatul de 49 de ani care a răpit miercuri un băiețel din Grădina Publică din Focșani este recidivist, scrie realitateadevrancea.net.

Acesta a fost condamnat, în 2016, la 15 ani pentru viol cu minori dar a ieșit în 2017 cu recursul compensatoriu.

Barbatul a ademenit, ieri, un băiețel de 9 ani, l-a dus pe centura Focșaniului unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu micuțul, după cum a recunoscut la audieri.

Micuțul a ripostat, spunând că-l doare, după care agresorul a continuat, însă s-a oprit speriat de filtrele Poliției și a dus copilul înapoi în parc.

Suspectul este din comuna Buciumeni, județul Galați. El a fost reținut și va fi prezentat pentru arestare preventivă instanței vrâncene.

Protecţia Copilului a fost sesizată de polițiști miercuri seară despre întâmplarea căreia i-a căzut victimă un copil de 9 ani, răpit pentru câteva ore de un individ în vârstă de 49 de ani din Galați.

„Aseară, în jurul orei 22.00, am fost solicitaţi pentru a desemna un psiholog pentru audieri. Acestea au durat până târziu în noapte. Minorul a fost şi la Serviciul de Medicină Legală, să se constatate dacă a fost victima unei agresiuni sexuale. Încă nu ne-a parvenit rezultatul. Părinţii l-au însoţit pe copil permanent”, ne-a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, citat de Vrancea24.ro.

Se pare că pe hăinuţele micuţului s-au găsit urme de lichid seminal.