MENIU

Bărbatul care a dispărut în mare după salvarea eroică a doi copii a fost găsit mort

Trupul bărbatului care a dispărut în mare după ce a salvat doi copii de la înec, a fost găsit, scrie Realitateadeconstanta.net.

Trupul bărbatului care a salvat sâmbătă doi copii de la înec în Olimp a fost găsit. Medicii au confirmat decesul.

Căutările bărbatului dispărut au fost sistate sâmbătă seara, fiind reluate în această dimineață la ora 7.00.

La căutări au participat 13 scafandrii, împreună cu un echipaj al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenesti pe Mare. Trupul bărbatului a fost găsit în zona plajei Davos din stațiunea Olimp. La fața locului a fost direcționată o ambulanță SAJ, bărbatul a fost declarat decedat.

De la începutul sezonului estival 16 persoane s-au înecat pe litoral.

Potrivit ISU Dobrogea, doi copii au fost salvați de la înec de un bărbat. Acesta a intrat după ei în mare și nu a mai reușit să iasă. Copii au primit primul ajutor de la echipajele SMURD. De asistență medicală a avut nevoie și mama copiilor, în urma unui atac de panică.

Bărbatul dispărut în mare are 36 de ani și este din județul Dâmbovița. Marea este agitată, cu valuri mari și este arborat steagul roșu pe plaja din Olimp.

Fostul premier Victor Ponta a dat de înțeles că bărbatul care a dispărut în mare ar fi coleg de partid.

”Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou - care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea - pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou - si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui!”, a scris Ponta pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Olimp