MENIU

Bărbatul care a bătut un elev într-o școală din Timiș, reținut

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost reținut, după ce a bătut un coleg al fiului său într-o sală de clasă. Incidentul s-a petrecut în județul Timiș, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri seara, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou, fiind bănuit că ar fi agresat un minor în incinta unei şcoli, scrie Mediafax.

“La data de 2 februarie, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au depistat un bărbat, de 43 de ani, bănuit că ar fi agresat fizic la data de 29 ianuarie un minor în incinta unei şcoli gimnaziale de pe raza localităţii Sînmihaiu Român. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, bănuitul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, arată IPJ Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, la începutul acestei săptămâni, un elev de 14 ani a fost bătut de tatăl unui coleg în sala de clasă, în timpul unei ore, profesorul fiind plecat în cancelarie cu catalogul. Părintele a fost chemat de fiul său, care a avut un conflict cu elevul agresat.

Mai multe articole despre:
poliţie bătut reţinut bărbat coleg