MENIU

Bărbat ucis de VIPERELE pe care le creștea în apartament. Caz șocant la Turnu Severin, cum a fost găsită victima?

Bărbatul a fost, cel mai probabil, mușcat de o viperă

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a fost ucis de șerpii pe care-i creștea în propriul apartament, dintre care 3 erau vipere. Descoperirea macabră a fost făcută la mai bine de o săptămână de la deces.

Cele 7 reptile, din care 3 vipere și un piton, erau ținute ilegal în locuință de un bărbat de 36 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, găsit mort în data de 1 mai. Șerpii au fost ridicați de agenții Poliției Animalelor, care au intrat în casă cu un biolog, cu jandarmi, cu reprezentanții DSVSA și ai Gărzii de Mediu.

„La identificarea preliminară s-a stabilit că în imobil se aflau 7 reptile, respectiv 3 vipere aparținând familiei Vipera Ammodytes, 3 șerpi aparținând familiilor Colubridae și Anguidae și un exemplar exotic de piton Constrictor, care se aflau în spații special amenajate ce au fost sigilate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor”, a anunțat IPJ Mehedinți.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii la regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice.