MENIU

Bărbat întins pe carosabil, accidentat mortal. Şoferul a fugit de la locul faptei

<p>Accident rutier grav &icirc;n ziua de Crăciun, &icirc;n Dej. Şoferul a scăpat cu viaţă &icirc;n mod miraculos</p>

Un bărbat de 56 de ani, din a comuna Mălini, fost surprins și accidentat grav de un autovehicul în timp ce se afla culcat pe carosabil, iar trei ore mai târziu a decedat la spital. 

Accidentul a avut loc duminică, la ora 18.35, iar maşina care l-a călcat pe bărbat a dispărut de la locul accidentului. În urma investigațiilor, autoturismul neînmatriculat implicat în accident a fost identificat abandonat în localitatea Pâraie, judeţul Suceava, prezentând avarii la partea din față, polițiștii stabilind faptul că acesta a fost condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate.

„Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 56 de ani care se afla întins pe carosabil în condiții de noapte, fără să aibă pe aplicate pe îmbrăcăminte elemente reflectorizante”, se precizează în comunicatul poliţiei, citat de monitorulsv.ro.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,ucidere din culpă”, ”conducerea unui autovehicul neînmatriculat” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” de tânărul de 22 de ani.

Mai multe articole despre:
accident accident rutier Suceava bărbat mort