MENIU

Un fost pușcăriaș și-a omorât un vecin pentru o datorie de 2000 de lei! Anterior, bărbatul își ucisese mama - crimă oribilă în Ploiești

Poliție - imagine arhivă

Crimă șocantă la Ploiești. Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru că și-a omorât mama, acum și-a ucis un vecin de bloc. Iar motivul este unul halucinant. Agresorul a recurs la acest gest pentru că victima întârziase să îi înapoieze o datorie de două mii de lei.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, condamnat în trecut pentru omor, a fost reținut de polițiști ca principal suspect al unei crime petrecute într-un bloc de garsoniere din Ploiești.

Victima este un bărbat de 60 de ani. Acesta a fost găsit decedat chiar de către frate său, cu care împărțea locuința.

Din câte se pare, cumplita crimă s-a produs pe fondul faptului că victima nu îi restituise criminalului suma de 2.000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit, duminică, în jurul prânzului, de fratele acestuia, în locuința victimei. Omul a sunat imediat la Poliție. 

“La data de 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploiești se află inconștient în locuință.

Totodată, la sediul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuința acestuia.

La fața locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a informat IJP Prahova, relatează realitateadeprahova.net.

Bărbatul de 60 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de omor calificat.

Mai multe articole despre:
barbat injunghiat victima politie