MENIU

Bărbat înecat în piscină la Tg. Jiu. Accident macabru, cu repetiție - scena a fost filmată de martorii care nu au intervenit

Foto generic

Moartea unui bărbat de 40 de ani, care s-a înecat în piscina unui complex din Târgu Jiu, a scos la iveală detalii cutremurătoare. Într-o filmare care a ajuns în presă se observă cum trupul inert  plutește, pe jumătate scufundat, în apă. Persoana care filma a semnalat, târziu, că bărbatul nu se mai mișcă, dar intervenția tardivă nu i-a mai putut salva viața.

Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru bărbat, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional! 

Accidentul tragic s-a petrecut în cea mai luxoasă piscină din Târgu Jiu. Inițial, în imagini se vede cum bărbatul înota către margine, dar, după câteva secunde, începe să se scufunde în apă.

Bazinul nu era foarte adânc, iar oamenii spun că în locul unde a murit bărbatul, apa avea o adâncime de un metru și jumătate. Cazul este cu atât mai șocant cu cât tragedia este filmată de pe marginea piscinei.

În clipul video făcut cu un telefon mobil, se observă cum trupul ce părea inert a fost filmat timp de aproximativ un minut și jumătate, înainte ca o femeie, posibil cea care filma, să dea alarma. Filmare devine neclară timp ce câteva zeci de secunde și când redevine clar, trupul fusese scos pe mal și se aud dialoguri între cei care încercau să-i acorde primul ajutor.

Medicii care au ajuns la fața locului spun că bărbatul s-a înecat din cauză că i s-a făcut rău. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un caz asemănător care a stârnit revoltă a avut loc și în Călărași. În timp ce un bărbat se îneca în larg, doi pescari îl filmau de pe marginea lacului și purtau un dialog halucinant.