MENIU

Bărbat în stare gravă, preluat de elicopterul SMURD, în urma unui grav accident rutier în judeţul Cluj - FOTO

Accident Cluj

Un bărbat în stare gravă a fost preluat de un elicopter SMURD, în urma unui accident de circulație petrecut vineri seară, în județul Cluj, relatează realitateadecluj.net. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un grav accident rutier petrecut între localitățile Livada și Băița.

"Apelul de urgență a venit în jurul orei 16:20, iar la misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla, precum și o ambulanță SAJ cu medic. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat. Inițial, acesta era semiconștient, iar ulterior a devenit inconștient. Salvatorii au decopertat mașina și l-au extras folosind echipamentele din dotare.

Ulterior, victima a fost predată echipajului SAJ și stabilizată în ambulanță. În cele din urmă, a aterizat și elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat în stare de inconștiență și l-a transportat la spital. În paralel, forțele noastre au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și au revenit la bază la ora 18:40", a transmis ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, autoturismul condus de un bărbat de 71 de ani, în direcția municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară la volanul careia se afla un bărbat de 46 de ani.

Mai multe articole despre:
barbat elicopter smurd smurd accident cluj