MENIU

Bărbat împușcat pe o plajă de nudiști din Franța, după ce a insultat ceilalți turiști

Sursa foto: Arhivă

O tragedie a avut loc în Franța. Un bărbat de 46 de ani a fost împușcat pe o plajă de nudiști după ce a insultat ceilalți turiști.

Un bărbat despre care se presupune că se comporta neadecvat pe o plajă de nudiști a fost împușcat mortal de un bărbat. Oamenii susțin că victima își atingea părți ale corpului în timp ce insulta ceilalți turiști de pe plajă.

Potrivit poliției franceze, bărbatul care a tras cu arma are 76 de ani. El s-ar fi declarat deranjat de bărbatul care începuse să adreseze injurii la adresa celorlalți bărbați de pe plajă și apoi a început să aibă gesturi ieșite din comun.

Cei doi s-au certat câteva minute, timp în care bărbatul de 46 de ani a refuzat să înceteze, iar ce a urmat este de nedescris. Bătrânul a scos o pușcă de vânătoare din rucsac și a tras cel puțin trei focuri, din nefericire, unul dintre gloanțe l-a lovit în piept pe bărbatul recalcitrant.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, a murit pe plaja din parcul Miribel-Jonage, din Franța. Autoritățile au declarat că bătrânul este un vânător pasionat și avea licență de port-armă. Motivul pentru care a adus pușca pe plajă este încă necunoscut, potrivit LBC.

De asemenea, polițiștii investighează incidentul și au deschis o anchetă pentru crimă.

Mai multe articole despre:
franta barbat impuscat plaja nudisti