MENIU

Bărbat împușcat de polițiști, într-o comună din Iași. Oamenii legii au tras după ce agresorul a sărit la ei cu toporul- FOTO

Agresorul i-ar fi atacat pe oamenii legii cu un topor

Incident șocant într-o localitate din județul Iași. Un bărbat a fost împușcat de polițiști în urma unui conflict și a fost transportat de urgență la spital, după ce ar fi pierdut o mare cantitate de sânge.

Scandalul se pare că ar fi pornit de la faptul că în zonă se fac lucrări de canalizare; bărbatul s-a luat la ceartă cu muncitorii și a devenit violent, moment în care a apărut și poliția, potrivit BZI.

Bărbatul a început să fie agresiv și cu agenții de poliție și ar fi vrut să-i atace cu un topor. Oamenii legii au tras mai întâi în aer, apoi la picioare, lovindu-l pe agresor în coapsa stângă. Rănitul a fost transportat la spital în stare stabilă, dar ar fi pierdut o cantitate importantă de sânge.

 

POLIȚIA A CONFIRMAT INCIDENTUL, AGRESORUL AR FI SĂRIT LA OAMENII LEGII CU UN TOPOR

 

„La data de 22 mai a.c., poliția a fost sesizată de către un bărbat domiciliat în Anglia cu privire la faptul că a fost anunțat de vecinii săi din comuna Miroslava ca nu au mai văzut-o la domiciliu pe mama sa, care locuiește cu fratele apelantului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul femeii din comuna Miroslava, a fost identificat fiul acesteia, care la vederea polițiștilor i-ar fi atacat cu un topor.

FOTO/VIDEO

În acel moment, polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Bărbatul a fost rănit în zona membrului inferior și imobilizat de polițiști.

Niciunul dintre polițiști nu a suferit leziuni în urma intervenției. De asemenea, bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.  Totodată, sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”, transmite IPJ Iași.

Mai multe articole despre:
barbat impuscat iasi politie pistol scandal