MENIU

Bărbat din Alba, reţinut după ce şi-a agresat părinţii. A atacat cu o furcă jandarmii

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj şi violenţă în familie. Acesta şi-a agresat părinţii şi i-a atacat pe jandarmi cu o furcă, în momentul în care aceştia au încercat să aplaneze conflictul.

Luni, 6 aprilie, în jurul orelor 19.00, Poliţia oraşului Cîmpeni a fost sesizată printr-un apel la 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din Cîmpeni are loc un scandal, scrie alba24.ro.

Patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarmi, deplasată la faţa locului, a constatat că P.C.M., de 46 de ani, a provocat un scandal în familie, agresându-şi părinţii.

Bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după intervenţia forţelor de ordine, folosindu-se de o furcă cu care a încercat să-i lovească pe cei doi jandarmi care încercau să aplaneze conflictul.

A fost condus la sediul poliţiei, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni a dispus reţinerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi violenţă în familie, urmând să fie prezentat Judecătoriei Câmpeni, pentru măsuri legale.

Mai multe articole despre:
Alba agresiune ultraj campeni