MENIU

Bărbat bătut într-un local din Olt. Agresorii au mers apoi la locuița victimei și ar fi tras cu o armă

Sursa foto: Poliția Română

Scene șocante în județul Olt. Un bărbat în vârstă de 53 de ani din oraşul Balş a fost agresat de două persoane într-un local. Agresorii au mers apoi la locuița victimei și ar fi tras cu o armă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 9 octombrie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în timp ce se afla într-un local public din oraşul Balş.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din oraşul Balş, în timp ce se afla într-un local public, din aceeaşi localitate, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Balş şi un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

O zi mai târziu, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat din Balş a auzit mai multe zgomote puternice în apropierea locuinţei sale, precizând că acestea fi părut produse de o armă.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din oraşul Balş, în timp ce se afla la domiciliu, a observat trecând prin faţa locuinţei sale un autoturism,  condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Balş, iar din direcţia acestuia a auzit mai multe zgomote puternice, posibil de armă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în eveniment, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea controlului corporal a conducătorului auto şi a pasagerului, precum şi la percheziţia autoturismului, nefiind identificate arme de foc”, a transmis IPJ Olt.

Poliţiştii fac verificări în legătură cu această situaţie şi vor întocmi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Mai multe articole despre:
barbat batut olt arme