MENIU

Bărbat arestat după ce a furat o mașină în noaptea de Crăciun, în Ilfov. Cum a intrat în posesia cheilor

Bărbat din Ilfov, arestat după ce a furat o mașină în noaptea de Crăciun

Un bărbat de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie după ce, vineri seară, a intrat într-o locuință din orașul Măgurele, județul Ilfov, a furat cheile unei mașini și a plecat cu ea. 

Potrivit IPJ Ilfov, bărbatul a furat cheile de la proprietarul mașinii după ce l-a amenințat cu un cuțit. 

Polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul orelor 22:13, prin apel la 112 de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, în jurul orelor 22:05, soţul ei a fost ameninţat, în locuinţă, cu un cuţit de către un bărbat, se arată în comunicat.

”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Măgurele, iar din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi ameninţat cu un cuţit persoana vătămată şi i-ar fi sustras cheile autovehiculului, după care a părăsit locul fapte cu acel autovehicul. Poliţiştii oraşului Măgurele au depistat autoturismul sustras, circulând pe un teren viran, la o distanţă de aproximativ un km de locul faptei. Deşi echipajul de poliţie avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, bărbatul nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat şi identificat de poliţişti”, a mai precizat sursa citată.

În mașină a fost găsit un briceag pe care bărbatul l-ar fi folosit la săvârşirea faptei. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, Judecătoria Cornetu a decis arestarea sa preventivă pentru tâlhărie. 

Mai multe articole despre:
barbat arestat masina furata talharie ilfov magurele