MENIU

Banciu, îndemn groaznic pentru români, după ce statul ne obligă să mergem la medic o dată la 3 ani

Ministrul sănătății, Nicolae Banicioiu, a declarat că instituția pe care o conduce are de gând să sancţioneze oamenii care nu se duc la medic timp de 3 ani. Radu Banciu a reacţionat virulent.

"Domnule ministru, puteți să puneți și un impozit. Cei care se duc la medic o dată la trei ani, reducere de 10%", a comentat Banciu, potrivit b1.ro.

"Cei care te îmbolnăvesc când plătesc?", a fost răspunsul românilor, a mai zis Radu Banciu.

"Nu ne putem răfui cu sistemul. Sigur că dacă mergem la doctor ne simțim umiliți. Când ajungem în spital, ăia nu au vată, sigur că stăm la cozi interminabile. Sigur că acest lucruri există, că trăim în România. A trăi în România, este acest privilegiu: plătești taxe ca boul. În România, să plătești taxe, e absolut aiurea.

Nu se schimbă niciodată nimic. Suntem obligați ca o dată la trei ani să ne îmbolnăvim de o boală gravă, că de asta le e frică românilor: să se îmbolnăvească. Să-l obligi pe om să se ducă la medic... Stai acasă! Dacă nu te ajută nimeni, măcar să mori din vina ta- ăsta e un confort. Când o să vă interese mai mult spitalele decât propriile cavouri, atunci să le spuneți oamenilor să se ducă la spitale", a afirmat Radu Banciu.

Mai multe articole despre:
Radu Banciu