MENIU

Balerina aceasta a chelit la 13 ani după ce a făcut un lucru pe care îl faci şi tu zilnic!

Diva Hollands, o femeie din Ewal West, Epsomn, a început să danseze de la o vârstă fragedă şi a fost o balerină de succes până când a început să aibă probleme de sănătate.

Femeia susţine că faptul că şi-a prins părul strâns în coc sau coadă a făcut-o să chelească. Din această cauza, a suferit la şcoală din cauza colegilor şi şi-a pierdut stima şi încrederea în sine.

Diva a început să danseze la vârstă de trei ani iar mama să s-a asigurat de fiecare dată că părul i-a fost strâns în coadă, pentru a nu-i acoperi faţă. Când a ajuns în adolescenţă, linia părului era vizibil subţiată, având semne evidente de chelie.â

De-a lungul anilor lucrurile au devenit şi mai rele: "M-au batjocorit din cauza cheliei în şcoală generală, apoi la gimnaziu, însă lucrurile au devenit serioase la vârstă de 13 ani. Atunci am început să fiu conştientă şi am început să fac orice pentru acoperi zona", povesteşte Diva.

Femeia a renunţat la balet la 18 ani iar acum este mămică a doi copii, Hendrix, în vârstă de doi ani, şi Alabama, în vârstă de şase luni.

"Când l-am cunoscut pe David, logodnicul meu, nu l-am lăsat să mă vadă cu părul prins timp de şase luni. I-am explicat şi m-a înţeles. Pentru mine este foarte personal", a spus Diva.

După ce a avut copii, problemele s-au agravat, aşa că a decis să facă o intervenţie chirugicală pentru a rezolva problema. Femeia a făcut transplant folicular în octombrie, procedura ce implică îndepărtarea unei porţiuni cu par din partea din spate a scalpului şi transplantarea să într-o zona fără par. Operaţia a durat opt ore.

Mai multe articole despre:
balerina