MENIU

Băieţoasele zodiacului. 3 zodii de femei care nu ştiu să fie feminine

Băieţoasele zodiacului. 3 zodii de femei care nu ştiu să fie feminine

Stiu ce vor si nu se lasa usor dominate. Prefera sa fie ele cele care iau initiativa si in relatie si nu se dau in vant dupa romantisme. Sunt baietoasele zodiacului, caci despre ele vom vorbi in continuare.

Sagetator

Pe femeia nascuta in zodia Sagetator o vei vedea rar imbracata elegant. Nu este o delicata, ci, din contra, adora stilul sport, incaltamintea cu talpa joasa, eventual niste tenisi sau ghete cu care sa poata alerga toata ziua de colo colo. Are o constitutie atletica si este ferma in miscari, dar si in exprimare. Vorbeste intotdeauna la obiect si uneori e chiar brutala cu modul sau de a se exprima fara menajamente.

Leu

Femeia Leu este puternica precum un barbat. De obicei se inconjoara de oameni mult mai slabi tocmai pentru a fi sigura ca ii poate domina. Este curajoasa si nimic nu ii sta in cale atunci cand vrea ceva. E usa inchisa? Intra pe fereastra. E baietoasa si cu genunchii mereu juliti chiar si mare fiind, pentru ca si la varsta adulta va repeta aceleasi nazdravanii din tinerete. Vorbeste uneori mai urat decat barbatii, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii băieţioase