MENIU

”Băiatul Zombie” și-a luat viața la doar 32 de ani. ”Trebuie să ne salvăm unul pe altul”

Zombie Boy

Băiatul Zombie, Zombie Boy, pe numele său adevărat Rick Genest, un model și artist american, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani. 

Rick Genest, cunoscut mai degrabă ca Zombie Boy datorită tatuajelor pe care le avea pe corp, s-a sinucis la 32 de ani. O sursă din ancheta care fost deschisă a declarat că artistul a fost găsit fără suflare în apartamentul lui din Montreal. Jurnaliștii de la Radio-Canada citează oficiali din poliție, care au confirmat moartea lui Zombie Boy, conform iheartradio.ca, citat de Cancan.ro.

Vestea că prietenul și modelul Rick Genest a părăsit această lume fulgerător a devastat-o pe Lady Gaga. Celebra cântăreață a confirmat și ea că Zombie Boy s-a sinucis și a făcut un apel la omenire.

“Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy este mai mult decât distrugătoare. Trebuie să muncim mai mult ca să schimbăm cultura, să aducem sănătatea mintală în prim plan și să ștergem stigmatul despre care noi nu putem vorbi. Dacă suferiți, chemați un prieten sau familia astăzi. Trebuie să ne salvăm unul pe altul”, a scris Lady Gaga pe contul ei de Twitter.

Mai multe articole despre:
sinucidere Lady GaGa Zombie Boy