MENIU

Niculae Bădălău ameninţare fără precedent la adresa lui Rareş Bogdan

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, îl atacă dur şi-l ameninţă cu procese pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, pentru o serie de ceclaraţii care n-ar fi adevărate. 

Iritatea ministrului Economiei porneţte de la faptul că Rareş Bogdan ar fi afirmat că fiica şi ginerele lui Bădălău fac parte din Consiliul de Administraţie al companiei Tarom.

"Înțeleg că starleta liberalilor, cel mai dandy erou al micului ecran care s-a apucat recent de politică, speranța PNL de Premier, Președinte, Rege, Împărat, conducător planetar, dar nici măcar președinte de organizație la București, s-a umflat tărâța și a decis să mă atace. Pentru că este un bărbat adevărat cu gleznele la vedere, nu m-a atacat direct, ci mi-a atacat familia cu minciuni. Vorbind despre Tarom, “Asortatului” i s-a spus pata pe fiica mea și pe soțul ei."

Bădălău transmite că nici fiica sa, nici ginerele nu sunt membri în CA al Tarom. Fiica sa lucrează la Compania de Aeroporturi București.

"Altfel, un mesaj pentru Ferchezuit și pentru toți cei care au „curajul” să mă atace pe mine prin copii: Nu am nicio rezervă să vă dau în judecată pentru calomnie", a postat Bădălău pe facebook.

Mai multe articole despre:
PSD Nicolae Bădălău Rareş Bogdan