MENIU

BAC 2018 barem fizică. Grila de mecanică: răspunsul-cheie din subiect

BAC 2018 barem fizica - O cerință de la mecanică a dat bătăi de cap elevilor

BAC 2018 barem fizica - Elevii de la tehnologic care au dat BAC la fizica spun ca una dintre cerințele problematice a fost la grila de mecanică.

”Ce ati pus la prima grila de la mecanica? B sau C ???”, a intrebat un utilizator Reddit. Majoritatea celor care au raspuns au spus ca au pus raspunsul B la aceasta grilă. 

Amintim ca la BAC 2018 la fizică sunt două modele de subiecte, unul pentru absolvenții de tehnologic, celălalt pentru absolvenții de licee teoretice și vocaționale.

BAC 2018 fizică - Modele de subiecte edu.ro

Ministerul Educației a publicat pe siteul propriu, încă din primele luni ale anului 2018, un ”rând” de subiecte model. La fizica, modelele de subiecte de la BAC 2018 pot fi consultate aici.

Baremul dupa probele de BAC 2018 la fizică apare astăzi, la ora 15. Amintim că joi, 28 iunie 2018, elevii dau BAC 2018 la proba la alegere a profilului.

Materiile de BAC 2018, ultima probă scrisă, sunt:

- anatomie
- biologie vegetală
- geografie
- informatică 
- fizică
- chimie organică
- chimie anorganică
- filosofie
- psihologie
- logică
- economie

BAC 2018 fizică - Notele de la contestații pot crește, dar pot și scădea

Elevii care depun contestații la BAC 2018 fizică trebuie să știe că, așa cum nota poate crește după contestații, ea poate fi scădea. Totuși, statistica arată că cel puțin 3 din 4 elevi au obținut, după contestație, o notă mai mare sau egală cu cea inițială.

Subiecte Geografie BAC 2018. Ce hartă a picat la Geografie BAC 2018. Barem corectare

Luni și miercuri elevii au susținut restul de două probe scrise ale examenului de BAC 2018. Luni, 25 iunie, a fost examenul scris la limba și literatură română - susținut de toți cei prezenți la BAC -, iar miercuri a fost proba obligatorie a profilului - matematică pentru absolvenții de mate info, științele naturii, tehnologic și pedagogic și istorie pentru absolvenții de filologie. Cei care fac parte din minoritățile naționale au mai avut o probă scrisă, marți, la limba maternă.