MENIU

BAC 2017. Motivul incredibil pentru care au fost eliminaţi doi elevi: Bacalaureatul, bătaie de joc

Subiecte MATEMATICĂ toamnă BAC 2017

BAC 2017 SESIUNEA TOAMNĂ. Doi elevi din Dâmboviţa au fost eliminaţi la prima sesiune de Bacalaureat pentru că în lucrările lor ar fi prezentat mai multe tipuri de scrisuri.

BAC 2017 SESIUNEA TOAMNĂ Cei doi elevi din Dâmboviţa, eliminaţi la prima sesiune de Bacalaureat, la Istorie, pe motiv că au lucrările lor prezintă mai multe scrisuri diferite, şi-au încercat din nou norocul, în a doua sesiune.

BAC 2017 SESIUNEA TOAMNĂ Amândoi spun că Ministerul Educaţiei le-a schimbat cursul vieţii, deşi nu au greşit cu nimic.

Între Ana Maria Ioniţă, din Titu, şi Mihai Alexandru Toma, din Moreni, nu există nicio legătură, însă, amândoi au fost eliminaţi de acelaşi cadru didactic. Miercuri dimineaţă, ei au dat din nou examenul la Istorie. Părinţii Mariei vor trebui să facă rost de bani pentru a o susţine la facultate în regim de taxă. "Mi s-a acordat o a doua şansă, dar e clar că domnul ministru al Educaţiei a încălcat metodologia, pentru că nu aveam dreptul să mai dau examenul decât peste trei sesiuni. Oficialii şi-au dat seama că au greşit şi, ca să nu ne spulbere visele de tot, ne-au dat această şansă. Acum nu mă simt aşa bine. Sper doar să am un rezultat bun. Pentru mine, Bacalaureatul înseamnă o bătaie de joc. Scrisul meu este acelaşi şi nu ştiu ce voi face. Am luat un pix mai subţire şi voi încerca să scriu mai încet",  a spus Ana Maria Ioniţă.

Citeste mai mult pe adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
BAC 2017 eliminaţi BAC 2017