MENIU

Baba Vanga a prezis ieșirea Marii Britanii din UE. Ceva ÎNFIORĂTOR se va întâmpla după asta

Baba Vanga a prezis ieșirea Marii Britanii din UE. Ceva ÎNFIORĂTOR se va întâmpla după asta

Baba Vanga a prezis ieșirea Marii Britanii din UE. Ceva înfiorător se va întâmpla, însă, după asta. Europa, în mare pericol!

Baba Vanga, celebra prezicătoare din Bulgaria supranumită "Nostradamus din Balcani", care a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din New York și escaladarea jihadismului, ar fi făcut o predicție legată și de ieșirea Marii Britanii din Europa, așa-numitul Brexit, scrie Mirror.co.uk. După acest moment-cheie, ar urma vremuri tulburi pentru Europa.

PROMOTIE MARE LA eMAG!!! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

Profeta oarbă Baba Vanga - care a murit în 1996, la 85 de ani - ar fi spus câteva lucruri legate de anul 2016 care par să facă trimitere la evenimentele istorice pe care tocmai le trăim.

Baba Vanga a prezis că "Europa așa cum o știm va înceta să existe la sfârșitul anului 2016". Ceea ce trezește spaima interpreților profețiilor sale este continuarea acestei predicții care pare să aibă legătură cu Brexit-ul.

Celebra prezicătoare spune că după acest an continentul nostru va fi aproape "pustiit și transformat într-un deșert lipsit de orice formă de viață".

Cu putin inainte de moarte, clarvazatoare a povestit ca pana in 2030 oamenii vor reusi sa intre in contact cu alte civilizatii dezvoltate si ca pana in anul 3797 Terra va deveni o planeta ostila vietii, dar numai cei alesi vor avea dreptul de a parasi Sistemul solar pentru a-si continua exisenta pe alta planeta.

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, ca pana in 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsa de o seceta de lunga durata. In 3005 un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizata de oameni, iar in 3010 o cometa va lovi Luna, generand un urias nor de praf cosmic. Pamantul se va cufunda in intuneric.

Mai multe articole despre:
baba vanga