MENIU

Avocatul din Iași acuzat că și-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 s-a căsătorit în închisoare

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat pentru omor după ce și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etajul 6, s-a căsătorit în închisoare. Mireasa este o tânără în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Drept. 

Avocatul Sebastian Felecanu se află în arest din vară, iar în luna septembrie a fost trimis în judecată pentru omor. Sebastian Felecanu este acuzat de procurori că, în data de 18 iunie 2021, şi-ar fi ucis iubita, pe Monica Cioată, avocat stagiar chiar la cabinetul lui.

Femeia ar fi fost sugrumată şi aruncată pe fereastră, spun procurorii. În privinţa presupusei crime, procurorii au scris în actul de acuzare că Monica Cioată l-a implorat pe Sebastian Felecanu să nu o omoare.

„Martorii care locuiesc în apartamentele situate dedesubt ori lateral faţă de apartamentul în care a avut loc conflictul – într-un bloc turn din zona Târgu Cucu – au declarat că în apartamentul lui Felecanu Sebastian a avut loc un conflict, o femeie a ţipat de mai multe ori „de disperare, ca şi cum se temea de ceea ce voia să-i facă bărbatul”, a strigat de mai multe ori „Nu! Nu! Nu!, ca şi cum nu voia ceva, iar la sfârşit s-a auzit un ţipăt, «Aaaa» şi o bufnitură”, se arată în actele de urmărire penală.

De asemenea, procurorii mai spun că, în ce priveşte comportamentul violent al avocatului Sebastian Felecanu, acesta era determinat de consumul de alcool: Felecanu se îmbăta şi urina prin casă, elocventă în acest sens fiind filmarea realizată de victimă în timpul convieţuirii cu inculpatul, în care acesta urina pe un dulap din dormitor, în timpul nopţii, când se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu cine s-a căsătorit avocatul Sebastian Felecanu

Sebastian Felecanu s-a căsătorit joia trecută, în Penitenciarul Iaşi, cu Luana Elena Bulgariu, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, din anul 2019.

Căsătoria a fost oficializată în cadrul penitenciarului deoarece avocatul a fost mutat aici, din arest, imediat după ce a fost trimis în judecată pentru omor.