MENIU

Avocat: Marian Vanghelie nu înțelege despre ce este vorba. Indiscutabil va fi dus la DNA

<p>Avocat: Marian Vanghelie nu &icirc;nțelege despre ce este vorba. Indiscutabil va fi dus la DNA</p>

Avocatul lui Marian Vanghelie, Cezar Bivolaru, a declarat, joi seară, că primarul sectorului 5 așteaptă să meargă la DNA pentru a fi audiat și a i se aduce la cunoștință învinuirile. Cezar Bivolaru a subliniat că "indiscutabil va fi dus la DNA pentru că există mandat de aducere", potrivit Realitatea TV.

"Nu înțelege despre ce este vorba și nici eu nu înțeleg. Probabil că o să se lămurească și acest lucru în momentul în care i se va aduce la cunoștintă învinuirea. Indiscutabil va fi dus la DNA pentru că există mandat de aducere. E o percheziție generală. Au fost verificate mai multe încăperi, nu știu exact cui aparțin. Una dintre ele este biroul domnului primar, nu știu să fi găsit ceva", a declarat avocatul lui Marian Vanghelie, Cezar Bivolaru.

Întrebat ce caută anchetatorii, avocatul lui Marian Vanghelie a răspuns:

"Documente aparținând unor firme care au derulat, să spunem, niște relații contractuale comerciale cu Primăria sectorului 5 (...) Singurul lucru pe care l-am văzut de dimineață a fost mandatul de aducere. Am reținut din el că i se reține infracțiunea de abuz în serviciu. Nu am văzut o anumită formă continuată, un anumit număr de acte materiale. Noi așteptăm aici să se termine perchezițiile să mergem la DNA pentru a fi audiat și a i se aduce la cunoștință învinuirile", a adăugat avocatul lui Marian Vanghelie.