MENIU

Avocat: "Dincă are o forță incredibilă! Era preocupat de tot ce înseamnă sex". Ce s-a găsit în casă

Avocat: "Dincă are o forță incredibilă! Era preocupat de tot ce înseamnă sex". Ce s-a găsit în casă

În urma audierilor de joi, s-a conturat un profil deosebit de violent pentru Gheorghe Dincă. În plus, spune avocatul Tomel Pop, perchezițiile au dovedit că principaul suspect al crimei de la Caracal avea o obsesie pentru sex.

"Din audierile care au avut loc, s-a conturat un profil al lui deosebit de violent. S-a constatat, din probatoriul administrat, că e foarte violent și că a bătut multe persoane din jurul lui, cel puțin staff-ul lui. Pentru că are un anumit staff: oamenii care îi lucrau prin curte, oamenii pe care îi trimitea să-i facă anumite servicii. Se pare că aceștia, din când în când, luau câte o bătaie zdravănă. Și prin asta își exercita el dominația asupra lor. Mai mult decât atât, oamenii au descris ce putere incredibilă are, vorbind despre anumite munci pe care ei le făceau, spunând că, în momentul în care ei nu reușeau să facă ceva, el făcea cât trei, ridica, făcea o forță absolut incredibilă. Presupun că un astfel de individ, în momentul în care este și nervos, devine mai mult decât periculos", a declarat, joi, avocatul Tomel Pop.

În urma percheziției informatice s-a constatat că Gheorghe Dincă avea mii de poze, însă urmează ca acestea să fie analizate iar persoanele care apar în ele să fie identificate.

"Are poate chiar mii de poze. Trebuie să vă spun că ne-a fost imposibil să le vedem pe toate. S-au văzut în mare parte, au fost căutate anumite fotografii cel puțin după descrierea lui. Nu au putut fi vizionate toate. Are un aparat foto, mai multe carduri. Vor trebui identificate acele persoane și el să dea explicație pe fiecare fotografie în sine", a spus avocatul.

"Sunt anumite utilaje, anumite dispozitive, tot felul de ciudățenii pe care el le strângea, le achiziționa din târguri sau le comanda prin net. Pot să vă mai spun ca idee, cu tentă sexuală, că era preocupat de tot ce înseamnă sex. S-a dovedit, prin această percheziție, că avea o obsesie pentru sex", a mai spus Pop.

Mai multe articole despre:
gheorghe dinca