MENIU

Avionul privat cu care Klaus Iohannis a mers la încoronarea Regelui Charles al III-lea a făcut escală la Sibiu

Avionul privat cu care Klaus Iohannis a mers la încoronarea Regelui Charles al III-lea a făcut escală la Sibiu

Klaus Iohannis a fost în Marea Britanie pentru a participa la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea cu un avion închiriat de la o companie privată românească. La întoarcerea în țară, aeronava a făcut o escală la Sibiu.

Avionul privat pe care Administraţia Prezidenţială l-a închiriat pentru deplasarea preşedintelui Klaus Iohannis la Londra, unde a participat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al lll-lea, a făcut sâmbătă o escală de aproximativ 20 de minute în Sibiu, conform paginii de Facebook Boarding Pass, care în ultima vreme a avut mai multe relatări despre aeronavele private utilizate de preşedinte în vizitele în străinătate şi despre traseul acestora.

„La întoarcerea în ţară din vizita oficială din Marea Britanie, avionul privat pe care Administraţia Prezidenţială l-a închiriat pentru această deplasare a efectuat o escală de ~20 de minute în Sibiu. Ulterior, avionul privat şi-a continuat zborul din Sibiu spre aeroportul "Aurel Vlaicu" (Băneasa) din Bucureşti”, conform paginii de Facebook a Boarding Pass.

Mai multe articole despre:
avion iohannis zboruri charles londra