MENIU

Avionul care nu aterizează niciodată. Hotelul plutitor ar putea găzdui până la 5.000 de persoane - VIDEO

Sursa foto: Pixabay

Un gigantic hotel care plutește în aer a fost gândit de un cunoscut artist și Youtuber din Yemen. Hotelul-avion ar funcționa fără pilot și ar avea capacitatea de a găzdui până la 5.000 de persoane. Artistul spune că vrea ca această creație să devină un avion comercial în care să fie inclus și luxul suprem. 

Potrivit conceptului, hotelul zburător va fi alimentat cu energie nucleară, printr-un reactor aflat la bord, astfel încât nu va trebui niciodată să aterizeze pentru realimentare.

Artistul vrea ca Sky Cruise Hotel să aibă de la restaurante până la piscine în aer liber și să dețină și o punte imensă cu săli de sport, cinematografe și un teatru.

Nu mai puțin de douăzeci de motoare cu reacție sunt incluse în proiectul pentru acest hotel. Iar pasagerii și echipajul vor fi aduși cu avioane separate la nava care se află permanent în aer.

Hashem Al-Ghaili, inventatorul navei, a spus într-un mesaj publicat pe contul său de socializare că avionul va fi complet autonom.

Pe platforma avionului se pot organiza și nunți. Imaginile de la simulări au apărut în spațiul public, unde oamenii au împărțit păreri pro și contra. 

Mai multe articole despre:
avion plutitor Hashem Al-Ghaili