MENIU

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Un fotbalist român a reușit să ocolească moartea în ultimul moment

<p>AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Un rom&acirc;n a reușit să ocolească moartea &icirc;n ultimul moment</p>

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Un român a reușit să ocolească moartea în ultimul moment, după ce jucatorii unei echipe de fotbal, din care face parte și el, care ar fi trebuit să se urce în avionul Airbus A320, care s-a prăbușit în Alpii francezi, și-au schimbat, în ultimul moment, biletul de avion, pentru că nu au vrut să aștepte ore în șir pentru o conexiune, informează The Mirror, citată de Ziare.com.

Jucătorii echipei Dalkurd FF, din liga a treia suedeză, urmau să revină, în Suedia, după un cantonament în Catalonia. Din echipa face parte și românul Alin Vigariu, fost jucător al Craiovei și al Gloriei Buzău.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Când sportivii au ajuns pe aeroportul din Barcelona, au hotărât să nu se mai îmbarce, pentru că zborul avea o escală prea lungă la Dusseldorf, în Germania.

"Pentru toți cei care au încercat să ne contactați, în ultimele ore, suntem bine, am ajuns acasă", a scris, pe Twitter, portarul echipei, Frank Pettersson. Acesta a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a precizat că se va ruga pentru cei care și-au pierdut viața, în cumplita tragedie.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Directorul sportiv al clubului, Adil Kizil, a confirmat că zborul a fost schimbat în ultimul minut.

Un avion Airbus A320 s-a prăbușit, marți, în sudul Frantei, în Alpi, in regiunea Digne. La bord se aflau 150 de persoane, care au murit.

La bord s-ar fi aflat, printre altii, 67 de germani, 45 de spanioli, un belgian si un olandez. Avionul aparținea companiei low-cost Germanwings, afiliată a companiei germane Lufthansa, și avea o vechime de 24 de ani.

 

Avion prăbușit în Franța. Toți cei 150 de oameni aflați la bord au murit

 

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Un avion de pasageri aparţinând companiei lowcost Germanwings s-a prăbuşit, marţi dimineaţă, în apropierea oraşului Barcelonnette, în Alpii francezi. Compania germană Germanwings a anunțat că avionul de tip Airbus A320 transporta 150 de persoane, după ce inițial numărul dat publicității fusese de 148.

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Cei 16 elevi germani, care au murit, au fost la un pas de a pierde zborul

 

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Printre cei 150 de oameni care şi-au pierdut viaţa, în urma prăbuşirii avionului Airbus A 320, aparținând companiei Germanwings, în sudul Franței, în Alpi, în regiunea Digne, se aflau şi 16 elevi germani. Ei au fost, însă, pe punctul de a pierde avionul, după ce unul dintre elevi şi-a uitat paşaportul, informează EVZ.ro.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Cu toate acestea, familia la care au fost cazaţi s-a oferit să o transporte la aeroport, în mare grabă, pe adolescenta care şi-a uitat actele, evitând, astfel, ca toţi cei 16 elevi să piardă avionul morţii.

“Aceasta este, fără îndoială, cea mai neagră zi din istoria oraşului nostru”, a declarat primarul localităţii  Haltern-am-See, Bodo Klimpel.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Elevii din oraşul Haltern-am-See, situat în apropiere de Dusseldorf, erau înscrişi împreună la ora de spaniolă şi se întorceau după o vacanţă de o săptămână la Barcelona, conform Daily Mail.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Avionul efectua o cursă pe ruta Barcelona - Dusseldorf. Aeronava a dispărut de pe radar deasupra Alpilor Francezi. Ulterior au apărut şi primele fotografii cu epava avionului făcut praf în munţi, precum şi un filmuleţ cu avionul prăbuşit în sudul Franţei.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Autoritățile franceze au trimis mai multe echipaje de salvare la locul tragediei, însă, din cauza condiţiilor geografice din zonă, există șanse minime de a fi descoperiți supraviețuitori.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Acesta este primul accident în care este implicată o companie aeriană low-cost din Europa.

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA: Doi cântăreți faimoși de operă, printre victimele catastrofei aviatice

 

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Printre cele 150 de victime ale catastrofei aviatice, din sudul Franței, se număra și doi cunoscuți cântăreți de operă germani, Maria Radner și baritonul Oleg Bryjak, care se întorceau, după o ultimă reprezentanție pe scena "Marelui Teatru al Liceului", din Barcelona, relatează The Telegraph.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Directorul Operei din Düsseldorf le-a transmis condoleanțe rudelor lui Oleg Bryjak:

"Am pierdut un mare artist și un om extraordinat. Suntem șocați," a declarat Christoph Meyer , potrivit The Telegraph.

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Oleg Bryjak s-a născut în Kazahstan, în fosta URSS, apărând pe scenele marilor opere din întreaga lume, precum cele din Paris, Londra, Los Angeles și Tokio. Era un membru al ansablului Operei din Düsseldorf, din 1996, scrie Mirror.
 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Cântăreața de operă, Maria Radner, care a avut spectacole în întreaga lume, inclusiv la Opera Metropolitană din New York și la teatrele din Milano și Buenos Aires, se afla în avion împreună cu soțul său și copilul lor, scrie Mirror. Maria Radner avusese ultimul său spectacol, în același loc ca Oleg Bryjak.

 

Avion prăbuşit în Franţa: Trei zile de doliu în Spania, Rajoy în Franța miercuri

 

 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Spania a declarat trei zile de doliu național și șeful guvernului Mariano Rajoy se va deplasa miercuri în zona din sud-estul Franței unde s-a prăbușit un avion marți cu 150 de persoane la bord, dintre care spanioli, informează AFP.

"Mâine (miercuri) mă voi duce în zona accidentului aerian în Franța", a anunțat Mariano Rajoy pe Twitter, la câteva ore după accidentul aparatului Airbus A320 al companiei low-cost Germanwings, care asigura legătura între Barcelona (Spania) și Dusseldorf (Germania).

 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Tot miercuri se va deplasa și cancelarul german Angela Merkel în zona din Alpii francezi unde s-a prăbușit aparatul din motive încă necunoscute.

Potrivit vicepreședintei guvernului Soraya Sainz de Santamaria, "45 de pasageri cu nume de familie spaniole" se aflau la bord.

 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Dna Sainz de Santamaria a anunțat publicarea "în buletinul oficial a unui decret declarând trei zile de doliu oficial începând de la miezul nopții (marți)". "În plus, chemăm la un minut de reculegere mâine la prânz în toate administrațiile publice", a adăugat ea, potrivit agerpres.ro.

 

 

AVION PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. Lufthansa, reacție oficială despre cauza prăbușirii avionului A 320

 


AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Prăbușirea avionului Airbus de tip A320, având la bord 150 de persoane, este în acest stadiu un accident și orice altă teorie ar fi o speculație, a declarat marți un reprezentant al Lufthansa, potrivit Agerpres

'În acest stadiu, noi considerăm că este vorba de un accident și orice altă ipoteză ar fi o speculație', a declarat Heike Birlenbach, vicepreședinte al companiei pentru vânzări și servicii în Europa, în cadrul unei conferințe de presă la Barcelona, potrivit AFP.

 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Avionul Airbus de tip A320 implicat în accidentul de marți din Alpii francezi aparținea companiei Germanwings, care este filiala low-cost a Lufthansa. Aparatul decolase în cursul dimineții de pe aeroportul El Prat din Barcelona și se îndrepta spre Dusseldorf. Anterior, directorul general al Germanwings, Thomas Winkelmann, a declarat că aparatul a fost corect întreținut și că vechimea de 24 de ani a avionului nu poate fi o cauză a accidentului.

 
AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. În ceea ce privește ipoteza unui posibil act terorist, oficialități germane au afirmat că nu există dovezi în acest sens, în timp ce guvernul francez a declarat că nu exclude nicio teorie.