MENIU

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Afirmaţie şocantă a lui Radu Banciu despre accidentul aviatic din Franţa

Radu Banciu a vorbit despre prăbușirea avionului Airbus A 320 în Franța, care avea la bord 150 de persoane.

"Ce ironie a sorții, un avion plecat din Barcelona, capitala catalană, s-a prăbușit la Bercelonnette, un orășel cochet din sudul Alpilor fracezi, situat la mai puțin 200 de km de Marsilia și Nisa, într-o zonă accidentată, o zonă de munte. Avionul plecase de la mare și avea să sfârșească la munte, în condiții totalmente inexplicabile. Sunt aproape convins că niciodată, nicio anchetă a pământului nu va putea să stabilească ce s-a întâmplat, întrucât este o dramă fără precedent în istoria aviației europene și mondiale", a spus Banciu.

"Poate doar să existe o asemănare, dar comparațiile se opresc la un punct, cu acel teribil zbor Rio de Janeiro - Paris, de pe 1 iune 2009, când a aeronavă Air France A330 s-a prăbușit în plin ocean Atlantic", a mai spus Radu Banciu.

"Este o chestiune, una la un miliard în zborurile aviației civile, ca un avion să se prăbușească în plin zbor, când el are la dispoziție toate reperele și când (...) au piloții la dispoziție un evantai de măsuri ca să evite o catastrofă", a adăugat Radu Banciu.

Sursa: b1.ro

Mai multe articole despre:
Radu Banciu avion prăbuşit Franţa