MENIU

Avion Londra - București, aterizare de urgență în Ungaria. Ce s-a întâmplat la bordul aeronavei?

Foto ilustrativ

Un avion care zbura spre România a aterizat, de urgență, în Ungaria, după ce unei însoțitoare de zbor i s-a făcut rău. După aterizare, a urmat o cursă dramatică spre spital, pentru salvarea femeii.

 

O însoțitoare de zbor a companiei aeriene British Airways a leșinat, forțând pilotul avionului să aterizeze la Budapesta, într-o cursă dramatică spre spital, potrivit publicației The Sun, citată de știridiaspora.ro.

 

Femeia s-a simțit rău în timpul zborului BA de pe Heathrow către capitala României, București, iar căpitanul a schimbat cursul în urma unei "urgențe medicale".

 

Avionul Airbus A320, cu 170 de pasageri la bord, a aterizat la Budapesta, în timp ce personalul de la bord se îngrijea de colega lor bolnavă.

Aceasta a fost transportată la spitalul din capitala Ungariei, escortată de un alt membru al echipajului. Cursa nu a mai putut continua sâmbătă seara și a avut o întârziere de peste 21 de

 

Sursele au declarat că personalul de la bord s-a temut că stewardesa a suferit un atac de cord. Acest lucru a fost ulterior infirmat.

 

Sute de pasageri care așteptau avionul la București pentru un zbor de întoarcere spre Heathrow au fost, de asemenea, întârziați cu aproape o zi întreagă și, de asemenea, au trebuit să li se găsească hoteluri pentru noapte.

 

Acest zbor a decolat în cele din urmă la ora 18.20, ajungând înapoi la Terminalul 3 al aeroportului Heathrow duminică la ora 19.40, ora Marii Britanii.